top of page

Oferta exclusiva pentru membrii TheCastList.com!

Iti oferim pachetul nostru de headshots special gandit pentru industria media, cinematografica si advertising,  la un super pret! 

Nu esti inca membru The Cast List? Aplica acum aici: Register

TheCastList_logo_high_res_space.png

Esti talent profesionist, lucrezi cu imaginea sau pur si simplu amator si te-ai gândit că poți face bani cu imaginea, pasiunile sau abilitățile tale, dar pentru a te prezenta cât mai bine si a incepe o cariera artistica ai nevoie de un set de poze profi cu care să iei castingurile?

Perfect! Ne face placere sa-ti spunem ca membri The Cast List beneficiaza de o oferta preferentiala. Mai exact, pachetul nostru de headshots special gandit pentru a te prezenta ca un profesionist in industria media, cinematografica si advertising si a-ti maximiza astfel sansele la casting, la un super pret de 400 lei.

 

Pachetul include:

  • 5 imagini editate la o calitate superioara, cu atentie pe detalii

  • durata sedinta: 2 h (timp in care poti schimba mai multe tinute aduse de tine)

  • galerie online pentru vizualizarea si selectarea fotografiilor ce urmeaza a fi editate


Daca in urma sedintei iti plac mai mult de 5 imagini, poti achizitiona suplimentar fata de pachet oricate fotografii doresti, in schimbul unui cost de 50 lei/fotografie editata. 

 

Calitatea fotografiilor rezultate este foarte importanta pentru noi, de aceea nu oferim in urma sedintei decat fotografiile editate incluse in pachet precum si fotografiile editate suplimentar, daca acestea au fost solicitate.

Nu oferim fisierele brute ale fotografiilor.

Daca nu esti membru TheCastList.com fa-ti un cont și câștigă o sesiune gratuită de headshots oferite de noi. Intra aici sa vezi concursul: FaceBook si Instagram

In plus, ca talent membru The Cast List profilul tău devine automat vizibil pentru toți cei care caută talente pentru producțiile lor: producători, fotografi, regizori, directori și agenții de casting si  beneficiezi de super oferte si preturi preferentiale de la parteneri!

Pentru a te programa, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de mai jos.

Thanks for submitting!

bottom of page