top of page

GIVEAWAY

Dana Tacea Stilist Vestimentar
si
Portretul Tau - Atelier Fotografic de Portrete

Pentru ca in urma unei sedinte de "Consultanta Vestimentara" cu Dana te alegi nu doar cu o multime de noi informatii, sau cu articole noi de imbracaminte care iti vor oferi o multime de noi tinute, ci si cu un boost de incredere in propria persoana, ne-am gandit sa oferim unei fericite castigatoare o sedinta foto prin care sa se celebreze pe sine. 

Astfel, toate persoanele care achizitioneaza o sedinta de "Consultanță vestimantară la shopping" de la Dana Tacea in intervalul 19 mai - 15 iunie 2022, si dau like paginilor facebook de mai jos, sunt inscrise automat pentru extragere.

Portretul Tau
Dana Tacea Fashion Stylist

Fericita castigatoare va primi o Sedinta foto Feminity, sau Personal Branding (la alegerea ei), in cadrul studioului Portretul Tau. 

Vei fi fotografiata de catre Cristina in tinutele achizitionate in cadrul sedintei de Consultanta vestimentara, iar la final vei primi 10 fotografii editate cu grija si 4 printuri pe hartie fine art (alese din cele 10 imagini finale).

Sedinta are loc la o data ulterioara, stabilita de comun acord cu castigatoarea, dar nu mai tarziu de 1 luna de la sedinta de Consultanta Vestimentara.

Premiile nu se pot schimba in bani si nu sunt transmisibile. 

Extragerea se va realiza in data de 17 iunie 2022 iar in aceeasi zi va fi anuntata si castigatoarea.

Mult succes!

Regulamentul campaniei poate fi descarcat aici.

bottom of page