top of page

PRETURI

2048x_ARP_8818filt.jpg

Portraits

840RON

  • durata sedinta: 2 h

  • un numar nelimitat de tinute

  • galerie online pentru vizualizarea si selectarea fotografiilor ce urmeaza a fi editate

Daca in urma sedintei iti plac mai multe fotografii decat numarul oferit in pachet, poti achizitiona suplimentar oricate fotografii doresti, in schimbul unui cost de 120lei/fotografie editata. 
 

Calitatea fotografiilor rezultate este foarte importanta pentru noi, de aceea nu oferim in urma sedintei decat fotografiile editate incluse in pachet precum si fotografiile editate suplimentar, daca acestea au fost solicitate.

Nu oferim fisierele brute ale fotografiilor.

2400_4.jpg

Commercial & Product photography

Putem realiza mai multe tipuri de fotografie de produs, incepand cu cea basic, pe fundal 100% alb pentru e-commerce, care se foloseste in general pe site-uri ca eMag, Amazon, sau pe site-ul propriu, la fotografia de produs pe model (haine, bijuterii), si pana la fotografie de produs creativa, care are in spate un concept atent gandit.

Preturile incep de la 10 euro per imagine finala editata.

Daca este prima data cand colaborati cu noi, va oferim posibilitatea realizarii unui demo, in sensul fotografierii unui produs pe care il aveti. Aceasta nu implica niciun risc pentru dumneavoastra, intrucat daca nu sunteti multumit de rezultate, nu exista nicio obligatie de plata.

Pentru o cotatie de pret exacta va rugam sa ne contactati. 

bottom of page